Goedkoopste energieleveranciers 2021

Jaarlijks zijn wij Nederlanders ongeveer 2200 euro kwijt per jaar aan energie, het is dus ook verstandig om te kijken naar de goedkoopste energieleveranciers. Het is immers een behoorlijke kostenpost waar wij het liefst zo weinig mogelijk aan kwijt zijn. Naast energie besparen loont het ook om te kijken of je wel goed zit bij de energiemaatschappij waar je op het moment zit. In dit artikel gaan we de goedkoopste energiemaatschappijen uitlichten.  Voordat ik hier verder op in ga wil ik wel even een kanttekening plaatsen. De goedkoopste energieleveranciers vergelijken is waar je het minste geld kwijt bent, niet de beste energieleverancier. Hiernaast kan het ook per persoon verschillen. Houdt er dus rekening mee dat de goedkoopste energieleveranciers die hier worden gegeven niet per se direct de goedkoopste energieleverancier voor jou is.

Budget Energie

Budget Energie is de goedkoopste energieleverancier. Zoals de naam al zegt, Budget Energie focust zich voornamelijk op je budget en dus geld besparen. Budget Energie is op het moment de goedkoopste energieleverancier in Nederland. Budget Energie heeft één simpel doel. Namelijk de consument het zo makkelijk mogelijk maken en dat ook nog voor een lage prijs. De leverancier hoort alles te regelen en de consument hoort rustig achterover te kunnen leunen. Zij streven ernaar dat je niet eens in de gaten hebt dat zij alles regelen voor je. De consument moet zo min mogelijk bezig zijn met dingen die volgens Budget Energie simpelweg horen te werken. Via de website kan je snel en makkelijk een energie pakket afsluiten, zodat het voor consumenten niet onnodig moeilijk is en vooral goedkoop blijft. Ze zijn ten slotte de goedkoopste energieleverancier.

Energiedirect

Het scheelde niet veel maar, energiedirect.nl is na Budget Energie de goedkoopste energieleverancier. Energiedirect.nl is iets duurder dan Budget Energie, het verschil is een paar euro. Net als Budget Energie is energie.nl gefocust op alles zo simpel mogelijk houden voor klanten terwijl uiteraard ook een lage prijs gehanteerd wordt. Bij energiedirect.nl zijn er (helaas) geen dure cadeaus die gegeven worden als je bij ze aansluit. Zij vinden een vaste lage prijs veel voordeliger en belangrijker. De focus is op de lange termijn en niet de korte termijn. Energiedirect heeft misschien geen dure cadeaus weg aan hun nieuwe klanten. Er zijn zeker wel voordelen om je aan te sluiten bij Energiedirect. Naast een uitstekende klantenservice die gemiddeld een 8 krijgt, heb je als klant ook het voordeel van Goedzitters. Dit zijn speciale voordelen voor alle klanten die zich aansluiten bij EnergieDirect. Er is onder andere 250 euro klanten korting bij aanschaf van nieuwe zonnepanelen. Dus ondanks dat Energiedirect een van de goedkoopste energieleveranciers is, zitten er ook genoeg andere voordelen aan Energiedirect naast de goedkope prijs.

Vergelijk de goedkoopste energieleveranciers

In dit artikel zijn de twee goedkoopste energieleveranciers besproken. Dit zijn Budget Energie en Energiedirect. Budget Energie heeft als doel om het zo makkelijk mogelijk te maken voor de klant en dat ook nog voor een zo laag mogelijke prijs. Energiedirect is iets duurder, de voordelen bij Energiedirect zijn vooral de Goedzitters. Dit zijn klantvoordelen voor mensen die zich aansluiten bij Energiedirect en het feit dat er als er een probleem is zij een uitstekende klantenservice hebben. Naast het feit dat ze uiteraard goedkoop zijn. Wil je alle energieleveranciers op een overzichtelijke plek vergelijken? Ga dan naar de vergelijkingssite en doe de test. Middels de online vergelijker gaat het makkelijk en snel om alle energieleveranciers te  vergelijken die er zijn om te kijken welke voor u het goedkoopste is.