Een concept van Architect Frank Gruwez. Hij bezit het keurmerk Energiebewust Architect

Ben bouwen

Ben architect - Aanbevolen bouwbedrijven

Ben architect

Ons team levert een totaalconcept voor BEN bouwen en verbouwen. Europa bepaalt dat vanaf 2021 alle nieuwe gebouwen bijna energieneutraal moeten zijn. BEN woningen verbruiken een minimum aan energie voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water en halen hun energie uit hernieuwbare bronnen. In België is er ongetwijfeld nog een pak werk aan de winkel om deze Europese doelstelling te bereiken. Wat betekenen die veranderingen voor de bouwer? En vooral: wat gaat een renovatie of nieuwbouw ons kosten?

BEN Woningbouw

Bent u ook op zoek naar een energiebesparende houtskeletbouw BEN-woning die wordt gekenmerkt door duurzaamheid energiebesparende technieken een zeer laag E-peil én haar milieuvriendelijkheid? Een huis dat comfort biedt maar ook zeer snel kan worden gebouwd en opgeleverd? Ga dan voor houtskeletbouw van 3bouw. Onze bouwmethodes en gehanteerde technieken voldoen vandaag al aan alle hedendaagse en toekomstige vereisten en normen. Houtskeletbouw wat houdt het precies in? De huidige houtskeletbouw is een meer ontwikkelde vorm van de eeuwenoude vakwerkhuizen en de Scandinavische pionierswoningen.

 

Ben Villabouw
U bent in Start Team Architec Gruwez Modern huis bouwen moderne huizen. Heb je plannen om een levend huis te bouwen? Gebruik dan de kennis en ervaring van Architect Gruwez. Onze specialiteit is het bouwen van exclusieve huizen met meer dan 300 referenties van moderne woningen in Vlaanderen en Zuid Nederland. Modern huis bouwen volgens totaalconcept. Architect Gruwez en zijn professionele medewerkers bieden u tal van mogelijkheden bij het bouwen van een huis. Moderne huizen bouwen zien we als een totaalconcept waarbij wij alles voor u regelen van de grootste tot de kleinste details.

Ben architecten
Particulieren die bijna-energieneutraal (BEN) willen bouwen, vinden sinds kort extra makkelijk een geschikte architect. Via www.BEN-architect.be kunnen ze grasduinen doorheen referentieprojecten van BEN-voorlopers. De website, een initiatief van de Vlaamse architectenorganisatie (NAV) en Vlaams Minister van Energie Annemie Turtelboom, bezielt steeds meer bouwheren en ontwerpers. Al ruim 60 architecten hebben een ontwerp of realisatie toegevoegd. Dat kan volledig gratis. Vlaams Minister van Energie Annemie Turtelboom gaf enkele maanden geleden het startschot van BEN-archict.be op Batibouw. De website moet Vlamingen warm maken om bijna-energieneutraal te bouwen. Een BEN-gebouw biedt dan ook belangrijke voordelen op het vlak van comfort, milieu, de energiefactuur, premies en belastingen.

bijna-energieneutraal-bouwen-ben-woning - Architect luxe woningen ...

Een gewoon huis is voor veel mensen niet genoeg, de meeste willen duurzaam wonen. Ben jij ook van dat principe bouw dan een bijna-energienautraal huis. Voor het ontwerp en bouwen van een BEN woning kunt u terecht bij architectenbureau Frank Gruwez. Ons bureau ontwerpt en maakt verschillende soorten huizen, waaronder bijna-energieneutrale huizen.

tuinmeubelen kopen
BEN-architect.be brengt energieneutrale gebouwen in beeld
Bouwheren die tuk zijn op een bijna-energieneutrale woning of BEN-woning, kunnen vanaf nu makkelijk een geschikte architect vinden. Daar zorgt www.BEN-architect.be voor, een website ontworpen door de Vlaamse architectenorganisatie NAV met steun van Vlaams Minister van Energie Annemie Turtelboom. Architecten kunnen er gratis ontwerpen en foto’s van realisaties opladen. Een recente enquête geeft aan dat nu al 49% van de kandidaat-bouwers willen bouwen volgens de BEN-standaard die pas vanaf 2021 verplicht wordt. Eén op de 25 - of circa 500 woningen - waarvoor in 2012 een bouwvergunning werd ingediend was al bijna-energieneutraal (BEN). De ontwikkelingen rond de BEN-norm creëerden een groeiende vraag naar een portaalsite voor bouwheren die op zoek zijn naar een BEN-architect en informatie hierover. Op deze website, ’www.BEN-architect.be’ kunnen alle architecten die in Vlaanderen al BEN-woningen ontwerpen hun projecten opladen. Momenteel staan een tiental projecten online.
renovatieproject
BEN-architect: bijna-energieneutraal | SITO Architecten
BEN staat voor bijna-energieneutraal. Bouwen volgens de BEN-principes wordt vanaf 2021 de standaard voor nieuwbouwwoningen in Vlaanderen, in heel Europa zelfs. Het bijzondere aan BEN-woningen is dat ze weinig energie verbruiken voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water. De energie die nog nodig is, wordt uit groene energiebronnen gehaald. Bouwplannen? Bouw nu al BEN! Want de extra investeringen in energiebesparende maatregelen en groene energie betalen zichzelf terug door een lage energiefactuur. Wie voorloopt op de standaard, wordt extra beloond. Voor BEN-woningen bestaan stevige premies, een korting op de onroerende voorheffing én bij sommige banken een extra voordelig BEN-krediet.
prijs trapliften
Iedereen BEN
Hier staan enkele voorbeelden opgelijst van woningen die perfect Bijna-EnergieNeutraal (BEN) zijn. Heb je zelf, als bouwheer of als architect, een BEN-woning gebouwd? Laat het ons weten en misschien prijkt jouw woning hieronder binnenkort ook tussen de voorbeeldprojecten.
woningbouw den haag
BEN Architect | Embo Architecten Waregem
Embo Architecten is voorloper in BEN-bouwen. De Vlaamse regering zet zwaar in op Bijna Energieneutraal (kortweg BEN) bouwen. Ook Embo Architecten is op dat vlak een voorloper: bij ons kunt u een BEN-architect inschakelen om de…
huis kopen lening berekenen
Ben as
Bouwen volgens de BEN-principes wordt in Vlaanderen vanaf 2021 de standaard voor nieuwe gebouwen. Voor publieke gebouwen ligt de deadline al in 2019. Maar wat bij renovatie? Hoe begin je daaraan? Welke keuzes moet je maken? Welke criteria spelen daarbij een rol? Welke zijn de specifieke aandachtspunten? Naar aanleiding van de IWT-oproep voor de proeftuin ‘Woningrenovatie: innovatie bij energiezuinig verbouwen’ bundelden de stad Kortrijk, de intercommunale Leiedal, Bostoen, Renson, Isover, CTC, Bond Beter Leefmilieu en de universiteit Gent de krachten. Samen dienden zij het project RenBEN: Renoveren tot BEN (Bijna Energie Neutraal) in. Voor de uitvoering deden zij een beroep op de expertise van architect Christophe Debrabander. Wij volgen een voorbeeldverbouwing, die plaatsvond in 2015, op de voet vanuit het perspectief van de architect. Bij gebrek aan een definitie van een BEN-renovatie werd de woning in kwestie gerenoveerd op basis van de BEN definitie voor nieuwbouw.
stellingbouw
BEN-renovatie: het relaas van een architect - Energiebewust Ontwerpen
Voor de uitvoering deden zij een beroep op de expertise van architect Christophe Debrabander. Wij volgen een voorbeeldverbouwing, die plaatsvond in 2015, op de voet vanuit het perspectief van de architect. Bij gebrek aan een definitie van een BEN-renovatie werd de woning in kwestie gerenoveerd op ... Advertenties Ben Woning Bouwen
veranda vanderbauwhede
https://www.comfortlift-trapliften.be

 

<
Wilt u hier opgenomen worden? Stuur een mail naar info@seobureau.be
 

Sleutel op de deur

Sleutel-op-de-deur architecenbureau Gruwez bouwt jouw droomwoning volledig op maat & afgestemd op jouw budget.